Miratel Neo turvapuhelin turvarannekkeella

Miratel NEO turvapuhelin

340,00

Nyt et enää ole kunnan byrokratian armoilla, vaan voit ostaa vanhemmillesi oman turvarannekkeen. Turvapuhelin onkin oiva syntymäpäivälahja, josta on hyötyä joka päivä!

tuotetunnus (SKU) miratelNEO

Tuotekuvaus

Miratel NEO turvapuhelin lankaverkkoon

Nyt et enää ole kunnan byrokratian armoilla, vaan voit ostaa vanhemmillesi oman turvarannekkeen. Turvapuhelin onkin oiva syntymäpäivälahja, josta on hyötyä joka päivä!

Toimintavarma turvaranneke
NEO-turvapalvelupuhelin mahdollistaa avuntarvitsijalle puheyhteyden hoivahenkilöstöön tai omaisiin joko suoraan tai turvapalvelun kautta. Turvapuhelin on helppo sijoittaa esimerkiksi yöpöydälle tai seinälle. Sen punainen hälytyspainike on valaistu ja löytyy helposti myös pimeässä. Laitteessa on hälytys- ja kuittauspainikkeiden lisäksi palvelupainike, johon on mahdollista ohjelmoida esimerkiksi kaiutinpuhelusoitto omaisille tai kiireetön palvelukutsu. Vesitiiviissä turvarannekkeessa on suuri ja selkeä hälytyspainike, jota on helppo painaa. Turvaranneke voidaan myös kantaa kaulassa riipuksena. Puheyhteys on turvapuhelimesta (ei rannekkeesta).

Turvapuhelin puhelinliittymään
Turvapuhelin kytketään tavalliseen lankapuhelinliittymään. Samassa liittymässä voi olla myös tavallinen puhelinlaite – hälytystilanteessa turvapuhelin vapauttaa linjan käyttöönsä. Turvapuhelimeen voidaan kytkeä useampia turvarannekkeita (myyntipakkauksessa yksi)

Turvallinen
NEO käyttää yleiseurooppalaista turvapuhelintaajuutta ja siinä on 80 tunnin akkukäyttö sähkökatkosten varalle. Turvarannekkeen pariston kesto on yli 5 vuotta jonka tilaa ja kantomatkaa turvapuhelin valvoo. Turvaranneke antaa kuittauksen hälytyksen perillemenosta ja ilmoittaa ollessaan kantomatkan ulkopuolella. Lisäksi laite ilmoittaa, jos linjassa tai virransaannissa on vikaa ja valvoo, ettei mikään muu lähetin häiritse vastaanottoa.

Turvapalveluun tai omaisille
Käyttöönoton yhteydessä turvapuhelin ohjelmoidaan GSM-puhelimella mihin numeroon avunpyyntö ohjataan, esim. turvahälytysten vastaanottokeskukseen (20-25€/kk), lähiomaisten tai naapurien matkapuhelimiin.